Personvernpolicy

Personvern og bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å spore og analysere besøkende. Dette gjøres anonymt.

Hvilke opplysninger som lagres

Personopplysninger som oppgis ved tegning av abonnement på nyhetsbrev vil bli lagret på våre servere. I tillegg vil vi også innhente og lagre IP adresse.

Nyhetsbrev

Abonnement på nyhetsbrev kan når som helst avsluttes ved å følge anvisninger i hvert enkelt nyhetsbrev eller ved å sende email til mail@promarketing.no

Facebook

Vi bruker en Facebook tilleggsmodul på nettsiden som benytter informasjonskapsler. For informasjon om hvordan Facebook bruker informasjonskapsler, se: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Kontaktskjema

Vi henter inn IP adresse ved bruk av kontaktskjema. Dette gjøres for å hindre misbruk. I tilfeller ved gjentagende misbruk vil ISP kontaktes.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet samtykker du til vår personvernpolicy.

Det opplyses om bruken av informasjonskapsler sammen med link til denne siden i et overlay felt plassert nederst på alle sider. Ved å lukke dette feltet genereres en informasjonskapsel som gjør at feltet holdes skjult i 30 dager.

Ved å benytte vår nyhetsbrevtjeneste samtykker du til at at vi bruker e-post adressen til digital markedsføring.

Hvordan unngå bruk av informasjonskapsler

Du som bruker av nettsiden kan når som helst deaktivere aksept for informasjonskapsler fra innstillingene i nettleseren som benyttes. Se nettvett.no for informasjon om hvordan man kan unngå informasjonskapsler samt hvordan man sletter informasjonskapsler som allerede er lagret i nettleseren.